E-arved

E-arve saatmine

Parimad platvormid kust Te saate genereerida e-arveid ja e-postiga saata.

Saada arveid lihtsalt ja asukohast sõltumata kliendile e-postile, e-arvena või lae arve alla PDF-failina.
Tutvu lähemalt..
SimplBooks raamatupidamistarkvara vaatab tulevikku. Teeme raamatupidamise automaatsemaks! Üle 10 000 aktiivse kasutaja.
Tutvu lähemalt..
Säästa väärtuslikku aega automaatse ja lihtsa raamatupidamistarkvara abil. Liitu tasuta. Arvete koostamine mikro- ja väikeettevõtetele ei saaks enam lihtsam olla.
Tutvu lähemalt..

MinuKonto e-arved


https://www.e-arve.ee/
https://www.minuarve.ee/
https://billberry.ee/

Mis on E-arve?

E-arve ehk elektrooniline arve on arve, mis saadetakse ja töödeldakse elektrooniliselt, mitte paberkandjal. E-arve võimaldab ettevõtetel saata ja vastu võtta arveid elektrooniliselt, vähendades seeläbi paberkandjal dokumentide käsitlemise vajadust.

E-arvete kasutamine on tõhusam ja keskkonnasõbralikum võrreldes traditsiooniliste paberkandjal arvetega. E-arvete saatmine ja vastuvõtmine on kiirem ja turvalisem, kuna elektrooniliste dokumentide saatmine ja vastuvõtmine võib toimuda koheselt. Lisaks on e-arved tavaliselt vähem vigaseid, kuna arveid töödeldakse elektrooniliselt, vähendades seeläbi vigade tekkimise võimalust.

E-arvete kasutamine on muutunud üha populaarsemaks ettevõtete seas, eriti digitaalse ajastu kasvades. E-arvete kasutamine aitab ettevõtetel vähendada oma paberikulusid ja parandada oma raamatupidamistööde tõhusust. E-arvete saatmine ja vastuvõtmine on tavaliselt ka odavam kui paberkandjal arvete käsitlemine, kuna see vähendab arvete töötlemise kulusid ja tööaja kulu.