Pipedrive

Pipedrive on Eesti päritolu müügijuhtimistarkvara, mis aitab ettevõtetel hallata oma müügiprotsessi ja klientide suhtlemist. Platvorm on loodud nii väikestele kui ka suurtele ettevõtetele ning on mõeldud müügiprotsessi tõhustamiseks ja automatiseerimiseks.

Pipedrive platvorm võimaldab ettevõtetel jälgida oma müügiprotsessi alates müügivihjete saamisest kuni tehingu lõpuleviimiseni. Platvormil on lihtne kasutajaliides, mis võimaldab ettevõtetel jälgida oma müügivihjeid ja müügiprotsessi läbivaid tehinguid. Pipedrive pakub mitmeid funktsioone, sealhulgas müügivihjete haldamist, müügiprotsessi jälgimist, meeskonnatööd ja müügianalüüsi.

Pipedrive on populaarne ettevõtete seas, kes soovivad parandada oma müügiprotsessi ja suurendada müüki. Platvorm on kasutajasõbralik ja sellel on mitmeid integreerimisvõimalusi, mis võimaldavad kasutajatel seda ühendada teiste tarkvaralahendustega. Pipedrive on saavutanud populaarsuse oma tõhususe ja praktilisuse tõttu, kuna see aitab ettevõtetel hallata oma müügiprotsessi paremini ja saavutada suuremat müügiedu.