Stripe

Stripe on Ameerika Ühendriikide ettevõte, mis pakub maksete töötlemise platvormi ettevõtetele. Stripe loodi 2010. aastal San Franciscos ja on tänaseks kasvanud üheks populaarseimaks ja laialdaselt kasutatavaks maksete töötlemise platvormiks maailmas.

Stripe’i platvorm võimaldab ettevõtetel vastu võtta makseid erinevate makseviiside abil, sealhulgas krediitkaardid, deebetkaardid, makseülekanded ja muud elektroonilised makseviisid. Stripe pakub ka võimalust hallata tellimusi, jälgida müüki ja hallata kliendiandmeid. Stripe’i platvormi saab kasutada nii veebis kui ka mobiilseadmetes.

Stripe on saavutanud populaarsuse oma kasutajasõbralikkuse ja laia funktsionaalsuse tõttu. Platvormi kasutamine on lihtne ja kiire ning sellel on palju erinevaid funktsioone, mis muudavad maksete vastuvõtmise ja töötlemise ettevõtete jaoks hõlpsamaks. Stripe’i platvormil on ka laialdane integratsioon erinevate tarkvaralahendustega, mis muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks ja tõhusamaks. Stripe on üks juhtivaid maksete töötlemise platvorme maailmas ja seda kasutavad tuhanded ettevõtted üle maailma.